Prikaz vseh 2 rezultatov

Pred leti smo si zaželeli kakovostni srebrni jedilni pribor. Zaželeli smo si nekaj drugačnega, nekaj, kar izžareva tradicijo, a ob enem tudi ekstravaganco. Takrat je bila ponudba srebrnih namiznih izdelkov na slovenskem trgu skopa. Veliko truda je bilo potrebno, da smo našli izdelek, ki nam je ustrezal. Zaskrbelo nas je tudi, ali bo kupljen izdelek prišel do nas in ali bo kakovostno ustrezal, če bo srebro obljubljene čistine. In tako se je rodila ideja, ponuditi vam širok nabor srebrnih izdelkov, kjer lahko vsak kupuje brez skrbi in po svojem okusu.

top design

Jedilni pribor

Moderno jedilna žlica

61,00 214,00  z DDV

Jedilni pribor

Barocco čajna žlička

83,00  z DDV

Srebrni izdelki so lahko prilagojeni želji stranke oz. personalizirani s posebnim posvetilom ali datumom. Pribor je lahko posrebren ali v različnih čistinah srebra. Srebrni pribor pa je lahko na željo stranke tudi delno ali v celoti pozlačen. Pri izdelavi srebrnega pribora je vsaka podrobnost pazljivo pregledana v tekom procesa izdelave. Že samo usposabljanje za nadzor in zagotavljanje kakovosti zahteva daljše obdobje predanega učenja. Rezila nožev so izdelana iz nerjavečega jekla 18/10 in so z ročajem spojena s certificiranimi okolju prijaznimi smolami za živilsko industrijo. Če srebrne izdelke uporabljamo vsakodnevno, poliranje skoraj ni potrebno, saj pogosta uporaba ohranja naravni lesk plemenite kovine. Na voljo pa so tudi specialna čistila za srebro.
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.