Prikaz vseh 3 rezultatov

Vodni filtri
Smo del svetovnega gibanja TappWater, ki se zavzema za preprečitev 10 miljard plastenk – plastičnih odpadkov po vsem svetu, s tem tudi zmanjšujemo izpuste CO₂ v ozračje. Naša želja je doseči še več. Spoštljiv odnos do narave nam narekuje drugačen pristop, drugo percepcijo, trajnostno razmišljanje. S hitrim tempom življenja smo spremenili tudi potrošniške navade. Uporaba plastičnih izdelkov za enkratno uporabo je ušla izpod nadzora in pričela resno ogrožati naravo, posledično pa tudi nas. Kdo ni zasledil novic o otokih plavajoče plastike v oceanih, ki preko prehranske verige v obliki mikro in nanoplastike vstopa v naš organizem in nas zastruplja. Pričnimo spreminjati svoje navade že danes. Vodni filtri pripomorejo k zmanjševanju uporabe vode v plastenkah.

Najbolj prodajano

EcoPro filter za vodo

59,00  z DDV
59,00  z DDV
48,00  z DDV

Z uporabo vodnih filtrov se kakovost vode dokazljivo izboljša, pa naj bo to voda iz pipe, vodnjaka, rezervoarja ali potoka
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.