Prikaz vseh 4 rezultatov

Litoželezna posoda – KULINARIKA Z GENSE IN RONNEBY BRUK


Za profesionalne rezultate v kuhinji je naše litoželezna posoda zagotovo najboljša izbira, saj sta švedska proizvajalca GENSE in RONNEBY BRUK vrhunska proizvajalca litoželezne posode z 200 letno tradicijo in kontroliranimi procesi proizvodnje. Površina je končno obdelana v repičnem jedilnem olju na visoki temperaturi in s tem pripravljena za takojšno uporabo. Jedilno olje je seveda pod strogim nadzorom kakovosti in ne vsebuje GSO, kar izkazujejo tudi s certifikatom. Pri uporabi je potrebna le minimalna količina maščobe in je zdravju prijazna. Odlikuje jo vrhunski design in najvišji razred kakovosti. Lahko se uporablja na vseh kuhališčih; steklokeramičnih, indukcijskih, plinu, odprtem ognju… Posoda brez steklenih in lesenih delov je primerna tudi za peko v pečici. Posoda odlično zadržuje toploto. Litoželezne posode in ponve LE GOURMET in RONNEBY BRUK so odraz trajnosti, saj so vzdržljive in uporabne za več generacij.

-5%
84,55  z DDV
145,00  z DDV
29,00  z DDV
novo

Z uporabo posoda postaja še lepša! Pri tem upoštevamo preprosta navodila in kuanje ali peka postane pravo veselje. Prednosti litoželezne posode kot so: zadrževanje toplote z majhnimi temperaturnimi nihanji, vzdržljivost so znane že stoletja.
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.