Delovanje vodnega filtra

Delovanje vodnega filtra

Eco pro filtri so visoko učinkoviti kompleksno zasnovani izdelki. Posamezna plast filtra selektivno odstranjuje polutante – onesnaževalce iz vode.

 

Sodobne filtre odlikuje večplastno filtriranje
sestava vodnega filtra

 

  1. ovoj iz polipropilena

Ta je ovit okoli ogljikovega bloka in filtrira večje mikroorganizme, usedline, mulj, rjo, delce vodnega kamna in druge nečistoče. Prav tako ščiti karbonski blok pred onesnaženjem med menjavo.

 

  1. adsorpcija plast iz aktivnega oglja

Organsko aktivno oglje odstrani kemične in organske snovi; klor, stranske produkte klora (HOS, THM, HAAS itd.), okus, vonj, pesticide, herbicide, PFAS in več kot 50 drugih onesnaževalcev. Prav tako filtrira težke kovine, vključno s svincem, bakrom, živim srebrom in drugimi.

 

  1. mikrofiltracija z ogljikovimi bloki

Ogljikov blok je močno stisnjen, zato preprečuje prehod delcev večjih od 1-2 mikrometrov skozi filter. Ta plast med drugim filtrira mikroplastiko, suspendirane delce in večino bakterij. Prav tako filtrira večino delcev, ki nastajajo pri koroziji cevi in nečistoče, ki so posledica biofilma (posebni obliki bakterij so v vodovodnih ceveh).

 

  1. filtracija vodnega kamna in težkih kovin

To je patentirana formula (imenovana PSS). Del filtra, ki je znotraj ogljikovega bloka in razgradi mineral s tem pa prepreči nastajanje vodnega kamna in dodatno filtrira težke kovine.

 

  1. mrežica

Filtrira lase, pesek, umazanijo in druge nečistoče.

 

Napredna tehnologija delovanja vodnega filtra omogoča tudi večji pretok, tako da vam na svežo vodo ne bo treba čakati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.