Kje kupiti srebrni jedilni pribor

Da nas ne bo potem bolela glava je dobro vedeti, kje kupiti srebrni jedilni pribor.

Srebrni pribor sodi med izdelke iz plemenitih kovin, zato ureja označevanje, trgovanje in ostale podrobnosti Zakon o izdelkih iz plemenih kovin.

Skladno z zakonom in pravilnikom o znaku dobavitelja morajo biti dobavitelji v RS registrirani, s tem pa jim je dodeljen žig registriranih dobaviteljev v RS. Registrirani dobavitelji smo podvrženi nadzoru Urada za meroslovje, ki skrbi, da so izdelki iz plemenitih kovin na slovenskem trgu ustrezni.

Podjetje Mores daje svoje izdelke dodatno preizkusiti in označiti v akreditirani laboratorij Urada za meroslovje, kjer izdelke dodatno ožigosajo z državnim žigom, kar je trajni dokaz ustrezne teže in čistine srebrnih izdelkov, ki jih ponujamo slovenskemu trgu.

srebrni otroški set v darilni škatli
srebrni otroški set v darilni škatli

Torej, kje kupiti srebrni jedilni pribor? Vsekakor priporočamo, da se srebrni jedilni pribor kupuje pri registriranih dobaviteljih, sej so izdelki pri nas kontrolirani. Velikokrat se nam je namreč zgodilo, da so se na nas obrnili razočarani kupci, ki so pribor kupili drugje in ugotovili, da s priborom nekaj ni redu na primer, da se je po nekaj čiščenih pokazal navaden baker.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.